DESPRE NOI

Cine suntem

DiaMedicalPort şi-a început activitatea în Bucureşti, zona Militari în cursul lunii iunie a anului 2012, după o muncă de pregătire ce a durat aproximativ 12 luni. DiaMedicalPort este o instituţie ce oferă servicii la standarde europene pentru pacienţii care fac dializă în România şi pe zi ce trece aducând noutăţi în structura sa, are ca scop satisfacerea la cele mai înalte standarde a pacienţilor săi.

În centrul nostru de dializă oferim servicii având la dispoziţie o echipă de experţi şi dispozitive de diliză Fresenius 4008 S şi 5008 S. Tot tratamentul necesar pentru fiecare sesiune a unui pacient se efectuează cu atenţie, de la început şi până la sfârşit, în mod exclusiv de echipa de experţi, tratamentul pacientului finalizându-se în cel mai bun mod.

În realizarea centrului nostru de dializă s-au selectat materiale din seriile antibacteriene cele mai renumite şi s-a asigurat cel mai steril mediu pentru pacient.

Saloanele pacienţilor prevăzute cu maxim 4 paturi şi sistemele speciale de ventilaţie asigură pacienţilor un mediu spaţios şi luminos.

Pentru pacienţi utilizăm paturi speciale cu trei motoare, fiecare pat având un televizor, reviste şi ziare şi încercăm să oferim astfel pacienţilor oportunitatea de a petrece un timp plăcut în timpul tratamentului.

Cu ajutorul meniului pregătit de dieteticieni, micul dejun şi mesele calde sunt oferite pacienţilor în cel mai sănătos mod.

Prin serviciile de înaltă calitate şi posibilităţiile oferite pacienţilor săi, DiaMedicalPort are ca scop asigurarea pe deplin a satfisacţiei pacienţilor şi oferirea celor mai bune servicii şi a celui mai bun tratament.

Gizem Gamze Erdem
Director General